Neka drugi pričaju o nama

Što o nama i našim uslugama kažu naši klijenti?

Kontaktiraj nas odmah na:
proexperta@proexperta.com
"Javljavam vam se na preporuku mog prijatelja koji je prezadovoljan vašim radom i odrađenim seminarom..."
Josip Miljas
Doktorand
"Vi ste zaista odlični! Prezahvalna sam što sam vas pronašla. Sigurno ćemo surađivati u budućnosti i preporučit ću vas svim mojim kolegama te vam poslati nove klijente (kao i Emiliju naprimjer)."
Ivana Topić
Studentica

"Apsolutno preporučujem vaše usluge svima..."

“Svojim profesionalnim pristupom, kontinuiranom podrškom i prilagođenim savjetima, pomogli ste mi postići više nego što sam ikada zamišljala.”

Ines Stipović
"Vaše zalaganje bilo je zaista nevjerojatno. Nismo vjerovali da ćemo sve ovako brzo i jednostavno završiti, ali s obzirom da ste rijetki profesionalci na koje smo naišli, ne čudi sve ovo što ste uradili za nas."
Alan Schneider
CEO
"Samo da javim da sam jučer poslije podne obranila završni. Sa odličnim! Još jednom veliko vam hvala na svemu. Stvarno ste divni i rado bi da vas mogu bar kavom i kolačima počastiti. Želim vam puno zdravlja, sreće i uspjeha u svemu što radite. Zaslužili ste to svojim pristupom. Puno zagrljaja vam šaljem!"
Davorka Jurkić
Studentica
"Puno Vam hvala. Vjerujte , vec sam mislila da mi se necete uopce javiti. Toliko sam sretna sada , pocastiti cu se kavom na cvjetnom trgu u zg😃. Poslovno sa dosla jutros. Nema veze sada za rok . Ja moram kod mentorice sada u cetvrtak ili petak. Vi sada 😃 morate samnom izdrzati to sve do kraja. Suradivati cemo . Pozdrav veliki."
Petra Senjić
Doktorandica
"Izuzetno sam zadovoljna vašim radom korektnošću i fleksibilnošću... Preporučit ću vas i ostalim folegama s faxa"
Dragana Turić
Studentica
"Postovani, Hvala na suradnji, imate sve preporuke s moje strane. lp"
Saša Tešić
Student
"Hvala Vam puno i čujemo se. Spasili ste me. Svako dobro. Vas Pomorac
Irina Horvat
Doktorandica
"Poštovani, hvala Vam na trudu i stručnosti! Zbilja ste mi puno pomogli, a rad sam dalje proslijedila mentorici. Od srca Vam hvala još jednom na svemu, preporučit ću Vas kolegama ukoliko i njima bude potrebna pomoć."
Anja Milas
Studentica

ZATRAŽITE PERSONALIZIRANU USLUGU

U potrazi ste za akademskom podrškom koja odgovara vašim specifičnim potrebama? Ne tražite dalje. Nudimo prilagođene akademske usluge za studente i istraživače na svim razinama. Bilo da vam je potrebna pomoć pri pisanju, obradi podataka, lekturi ili nekoj drugoj specifičnoj akademskoj podršci, mi smo tu da vam pomognemo. Kontaktirajte nas i otkrijte kako možemo unaprijediti vaš akademski put.