Uvjeti korištenja

1. Uvod
Dobrodošli na PROEXPERTA.com. Ovi uvjeti korištenja (“Uvjeti”) reguliraju vaš pristup i korištenje naših usluga, uključujući našu web stranicu, usluge pisanja, savjetovanja, analize podataka i sve ostale usluge koje pružamo (“Usluge”). Korištenjem naših Usluga, prihvaćate ove Uvjete i slažete se da ćete ih se pridržavati.

2. Opis usluga
PROEXPERTA pruža razne akademske usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na, pomoć u izradi akademskih radova, statističku analizu i obradu podataka, mentorstvo, lektoriranje i prevođenje sadržaja. Naše usluge su namijenjene isključivo u edukativne svrhe.

3. Korisničke obveze
Kao korisnik naših usluga, obavezujete se da:

  • Nećete koristiti naše materijale u neetičke svrhe, uključujući plagiranje ili predstavljanje naših materijala kao vlastitih akademskih radova.
  • Razumijete da su naše usluge namijenjene kao vodič i pomoć u vašem akademskom radu.
  • Preuzimate punu odgovornost za način na koji koristite materijale dobivene od PROEXPERTA.com.

4. Prava na Sadržaj i Korištenje Materijala

Svi materijali i sadržaji koje PROEXPERTA izradi u sklopu svojih usluga su kreirani s namjerom da posluže kao edukativni alat i vodič za klijente. Iako PROEXPERTA zadržava autorska prava na izrađeni materijal, klijenti imaju pravo koristiti dobiveni materijal u svrhu osobnog učenja i razvoja.

PROEXPERTA naglašava da materijali izrađeni i dostavljeni klijentima ne bi trebali biti direktno predstavljeni kao originalni radovi klijenta u bilo kojem akademskom ili profesionalnom kontekstu. Međutim, svjesni smo da ne možemo kontrolirati individualno korištenje materijala od strane klijenata. Stoga se PROEXPERTA ograđuje od bilo kakve odgovornosti vezane za korištenje materijala koji su izrađeni na zahtjev klijenta.

Preporučujemo klijentima da koriste naše usluge kao sredstvo za unapređenje vlastitog znanja i vještina, a ne kao gotove radove. Odgovornost za etičko i pravilno korištenje materijala u potpunosti leži na klijentima.

PROEXPERTA se obvezuje na poštivanje povjerljivosti i neće distribuirati, prodavati ili na bilo koji način dijeliti izrađene materijale s trećim stranama bez izričitog dopuštenja klijenta.

5. Ograničenje odgovornosti
PROEXPERTA ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice koje mogu nastati uslijed vašeg korištenja naših usluga. Nismo odgovorni za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posebne ili posljedične štete.

6. Izmjene uvjeta
PROEXPERTA zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni ove Uvjete. Preporučujemo da redovito pregledavate ove Uvjete kako biste bili informirani o svim promjenama.

7. Privatnost i zaštita podataka
Vaša privatnost i zaštita vaših podataka su nam od iznimne važnosti. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste razumjeli kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše podatke.

8. Raskid
PROEXPERTA zadržava pravo da u bilo kojem trenutku raskine pristup našim uslugama, bez prethodne najave.

9. Kontakt
Za sva pitanja ili nedoumice vezane za ove Uvjete, molimo vas da nas kontaktirate putem proexperta@proexperta.com.