Podrška koja vodi do akademskog uspjeha

stručna akademska pomoć

Kontaktiraj nas odmah na:
proexperta@proexperta.com
Stručna pomoć za pisanje eseja, seminarskih radova, magistarskih teza i doktorskih disertacija
od 12 EUR po stranici

Pomoć pri izradi akademskih radova

Pružamo stručnu pomoć u pisanju akademskih radova svih vrsta i razina. Od profesionalne pomoći u pisanju eseja i seminarskih radova do pomoći u pisanju magistarskih teza kao i pisanje doktorskih disertacija, naš tim iskusnih stručnjaka posvećen je vašem akademskom uspjehu. Pružamo individualni pristup svakom projektu, osiguravajući originalnost i kvalitetu.

Ekspertna statistička analiza i obrada podataka za akademska i poslovna istraživanja
od 485 EUR po projektu

Statistička analiza i obrada podatataka

Naš tim nudi sveobuhvatne usluge statističke analize i obrade podataka koristeći najsuvremenije alate i softvere (statistička analiza podataka za završne radove). Bilo da se radi o akademskom istraživanju ili poslovnim analizama, naša ekspertiza osigurava precizne i pouzdane rezultate, prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Stručno lektoriranje i korektura doktorskih disertacija i diplomskih radova
od 2 EUR po kartici teksta

Lektoriranje i korektura akademskih radova

Pružamo profesionalne usluge lektoriranja i korekture kao što je lektoriranje i korektura doktorske disertacije. Naš tim stručnjaka u jezičnoj redakturi detaljno pregledava vaše radove te vrši ispravljanje gramatičkih grešaka u diplomskim radovima. Osiguravamo da vaš rad bude jezično besprijekoran sukladno standardima.

Stručna izrada poslovnih planova za startupove i marketinških planova za mala poduzeća
od 575 EUR po projektu

Izrada poslovnih i marketinških planova

Naša stručna usluga kreiranja poslovnih i marketinških planova idealna je za poduzeća i poduzetnike koji traže profesionalan pristup te obuhvaća sljedeće: izrada poslovnog plana za startup poduzeća, personalizirani marketinški planovi za mala poduzeća, te strateško planiranje za poduzetnike.

Profesionalno mentorstvo i savjetovanje za studente i istraživače
od 225 EUR po projektu

Mentorstvo i savjetovanje u akademskim projektima

Pružamo sljedeće: mentorstvo za studente tijekom izrade završnog rada, savjetovanje u razvoju istraživačke metodologije, podrška u analizi znanstvenih rezultata  Naš tim stručnjaka pomaže vam u definiranju istraživačkih ciljeva, razvoju metodologije i analizi rezultata.

Specijalizirani prijevod znanstvenih radova i lokalizacija akademskih materijala na više jezika
od 7,5 EUR po kartici teksta

Prijevod i lokalizacija akademskog materijala

Specijalizirani smo za prijevod i lokalizaciju akademskih materijala na engleski, hrvatski, bosanski i srpski. Vršimo: prijevod znanstvenih radova na engleski jezik, lokalizacija akademskih materijala za hrvatsko tržište, profesionalni prijevod istraživačkih članaka na bosanski

"posebno sam impresioniran profesionalnošću..."

Kao student, često sam se suočavao s izazovima u akademskom pisanju. Obratio sam se PROEXPERTI za pomoć i rezultati su bili izvanredni. Njihov tim stručnjaka mi je pružio detaljnu podršku u izradi mog magistarskog rada, usmjeravajući me kroz cijeli proces istraživanja i pisanja. Posebno sam impresioniran profesionalnošću, brzinom i kvalitetom njihovih usluga. Zahvaljujući njima, moj magistarski rad je bio uspješno prihvaćen, a ja sam stekao dublje razumijevanje teme. Toplo preporučujem PROEXPERTU svim studentima koji traže pouzdanu i kvalitetnu akademsku podršku.

Ivan Grgić

ZATRAŽITE POMOĆ PRI IZRADI ZAVRŠNOG RADA

U potrazi ste za akademskom podrškom koja odgovara vašim specifičnim potrebama? Ne tražite dalje. Nudimo prilagođene akademske usluge za studente i istraživače na svim razinama. Bilo da vam je potrebna pomoć pri pisanju, obradi podataka, lekturi ili nekoj drugoj specifičnoj akademskoj podršci, mi smo tu da vam pomognemo. Kontaktirajte nas i otkrijte kako možemo unaprijediti vaš akademski put.